Retouren/annuleringen

Annuleren en retourneren van bestellingen bij Beunk Lederwaren
Annuleren
Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kostenloos.
Annuleert u de bestelling, nadat deze aan u verzonden is, dan dient u het pakket bij bezorging retour te sturen. Indien Beunk Lederwaren reeds een betaling van u heeft ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, aan u terugstorten.

Retourneren / Afkoelperiode
U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van levering. Uitzondering hierbij zijn speciaal voor u geassembleerde producten. Het product kan alleen ongebruikt en in de originele verpakking geretourneerd worden. Zie voor meer informatie artikel 4 van onze algemene voorwaarden.
Producten dienen in ongebruikte staat en in de originele verpakking terug te worden gestuurd. Dit houdt in dat alle labels in oorspronkelijke staat aan het artikel moeten zijn bevestigd. Wij kunnen geen gebruikte of beschadigde artikelen terugnemen, tenzij er sprake is van een fabricagefout. Wij behouden ons het recht om retourzendingen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de producten reeds gebruikt zijn, of buiten onze schuld zijn beschadigd. Dit geldt ook als de producten verkeerd zijn behandeld.

Wilt u de gehele of gedeelte van een bestelling retourneren? Reeds in ontvangst genomen artikelen dient u terug te sturen naar onderstaand retouradres. Beunk Lederwaren zal de gehele aankoopsom aan u terugstorten. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening. Of het moet mondeling of schriftelijk anders zijn afgesproken. U mag ook altijd uw aankoop ruilen!

Het retouradres is: Spijkpad 39, 7211 AJ Eefde
Ook bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u worden teruggestort. Verzendkosten worden in dat geval niet gerestitueerd.

LET OP: Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk aan Beunk Lederwaren kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via e-mail of per post. U dient hierbij in ieder geval uw volledige naam en referentienummer van de order te vermelden.

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Klanten uit België dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden.

LET OP: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan Beunk Lederwaren heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.
Na ontvangst van uw goederen, zal, na controle van de goederen, het geld binnen 7 dagen worden terug gestort.